למידע נוסף השאירו פרטים
יום גיבוש לעובדים
אם אתם מחפשים יום גיבוש לעובדים שלא דומה לשום דבר אחר – אני מזמין אתכם לצאת מהמשרד, להשאיר מאחור את הלחץ, המיילים והישיבות, ולהצטרף אליי ליום אחד של טבע, טעם וחיבור אמיתי.
אני מזמין אתכם לסדנת ליקוט ובישול בטבע – יום שבו תצאו יחד לשטח, תלקטו, תבשלו, תטעמו, תצחקו ותגלו כמה כיף זה לעבוד בשיתוף פעולה גם מחוץ לשעות העבודה. זה לא עוד “יום כיף” – זו חוויה מחברת, טעימה, משחררת ומלאת השראה.
יום כיף לעובדים ולצוותים - איך יראה היום שלנו?
- 10:00: פתיחה על המחצלת – תה עשבים, היכרות והנחיות
- 10:20: סיור ליקוט בטבע – כשעתיים של סיור הכולל הליכה קלילה והיכרות עם צמחי הבר למאכל עם טיפים תזונתיים, בריאותיים, סיפורים, והרבה טעימות.
- 12:15: סדנת בישול עם צמחי הבר, ירקות אורגניים ועוד מוצרים, במהלכה מתנסים בבישול גורמה עם מתכוני שף
- 14:00: ארוחת צהריים עשירה ומפנקת בת שבע מנות.
"אנחנו מאמינים שכל הפקה מוצלחת מתחילה בהקשבה ובתיאום ציפיות."
למה דווקא יום גיבוש בטבע?
כי בטבע קורים הדברים הכי טובים – בלי מאמץ. כשעובדים יוצאים מהשגרה, הם מגלים אחד את השני מחדש: בלי טלפונים, בלי דדליינים, בלי מצגות. רק אנשים, טבע ואוכל טוב.
זוהי דרך טבעית ועמוקה לבנות אמון, לחזק תקשורת, לפתוח את הראש וליהנות יחד בלי היררכיות. אני רואה את זה בכל סדנה – איך הצוותים צוחקים יחד, משתפים פעולה, ומרגישים תחושת סיפוק והצלחה משותפת כשהם טועמים את מה שבישלו במו ידיהם.
למי זה מתאים?
הסדנה מתאימה לקבוצות של עד 30 משתתפים – צוותים קטנים, הנהלות, קבוצות עובדים או מנהלים שרוצים יום גיבוש חווייתי, טעים ובלתי נשכח. אם הצוות שלכם גדול יותר, אני דואג למדריכים נוספים כדי שכולם יוכלו לקחת חלק פעיל.
אודות המורה
שלום, אני ברק שגיא, ואם תצטרפו אליי – אהיה המדריך שלכם לעולם הליקוט.
המסע שלי אל עולם הליקוט התחיל מזיכרון ילדות פשוט – ריחות, טעמים וגעגוע לסבתא שלי. מה שהתחיל כסקרנות קטנה הפך עם השנים לתשוקה אמיתית. ככל שלמדתי, חקרתי ויצאתי לשטח, כך התאהבתי יותר בטבע, בשפע שהוא מציע ובשמחה שבבישול ממה שהוא נותן לנו ביד נדיבה.
עבורי, ללקט זה לא רק לדעת לזהות צמחים. זו תחושת חופש אמיתית – לדעת שבכוחך למצוא, לבחור, וליצור מאוצרות הטבע את חומרי הגלם המשובחים ביותר שכל שף היה שמח לעבוד איתם. זו הזדמנות להתחבר לאנשים, לעונות השנה, לפשטות, ולשמחה שיש ברגעים הקטנים: צחוק סביב המדורה, סיפורים טובים, ואוכל שמוכן באהבה.
בסדנאות ‘בר ליקוט’ אני לא מלמד מה כתוב בספרים – אני מזמין אתכם לחוות, להתבונן, לשאול, לטעום, ולהתאהב מחדש בעולם שסביבנו. נלמד לזהות את צמחי הבר בביטחון, נבשל יחד מנות גורמה מהטבע, ונגלה שטבע, טעם והנאה – הולכים יחד יד ביד.
יום גיבוש לצוותים מתכננים עם בר ליקוט
אם אתם מחפשים יום גיבוש לעובדים שיחבר בין אנשים, ישחרר לחצים ויעניק חוויה שתישאר בזיכרון עוד הרבה זמן – אני מזמין אתכם להצטרף אליי ליום אחד של טבע, ליקוט ובישול בלב הארץ.
בואו לגלות איך חוויה פשוטה יכולה להפוך ליום גיבוש עוצמתי, טעים ומשמעותי באמת.
ברק שגיא
שאלות נפוצות
בין ארבע לחמש וחצי שעות, תלוי בעונה ובקבוצה. כשעה וחצי-שעתיים הדרכה, לאחריה ליקוט ובישול הארוחה.
בהר וביער, בחורש וליד נחלים, מדובר במיקומים מקסימים עם מסלול מתוכנן ודרכי גישה נוחות.
יש מסלולים שיותר נגישים מאחרים, לרוב ההליכה קלילה ועל שביל נוח. ניתן להתאים לפי צרכי הקבוצה.
ארוחת השפע כוללת שבע מנות שהצוותים יכינו עם מתכוני שף שאנו מספקים, מורכבת מצמחים שליקטנו המשתלבים עם ירקות אורגניים ומוצרים נוספים שאנו מביאים.
אם מדובר בממטרים קלים – זכינו. יהיה מחסה מדוגם, ובהפוגות נצא עם מטריות ומגפיים. מניסיון, זאת חוויה עוצמתית יותר. כמובן שאם מדובר במבול או רוחות חזקות אנחנו נבטל, ואתם תקבלו זיכוי מלא.
כיוון שהבישול הוא לרוב טבעוני ומעט צמחוני לא אמורה להיות בעיה. הכלים נקנו במיוחד ומשמשים רק לסדנאות, נשטפים ומאוחסנים במקום נפרד.
יש לנו ביטוח אחריות מקצועית, וחברת ביטוח שעד היום נתנה מענה מספק לכל מי שיצא איתנו לשטח.
בעקרון העלות היא ביחס ישיר למספר המשתתפים ולסוג הפעילות. לאחר שיחה מקדימה נוכל לשלוח הצעת מחיר מדויקת.
בוודאי. סיור ליקוט חוויתי עשוי להיות בדיוק הדבר המתאים להפוך פעילות חביבה לאירוע מרתק. נלמד לזהות צמחים ופטריות בר למאכל, איך קוטפים? מה אוכלים? נצחק, נטעם ונקבל טיפים להעשרת הבישול ביום יום.
יש לך עוד שאלה?
ברק שגיא