פלאפל עשבי בר וגבינות

מה שטוב בסיבוב רגלי ארוך מסביב לשכונה שאתה תמיד מוצא פינות ירק חדשות ומשובחות.
פלאפל, כף אווז, חוביזה, קציצות ירק, סלק מצוי,

הפעם נתקלתי ואספתי מנה יפה של

עלי סלק מצוי, כף אווז צעיר ויפה וכמה עלי חומעה וחוביזה (להדבקה)

שמצאתי באחת החצרות. שטפתי טוב טוב, הרתחתי מים עם מלח וזרקתי את כל השלל פנימה.

שתי דקות והכל מוכן, לקיצוץ וסחיטה.

קצצתי שני בצלים בינוניים וטיגנתי עד להזהבה.

קליתי חופן זרעי דלעת ואגוזי מלך והוספתי גבינת שמנת, (אפשר גם מקשיו)

מלח ופלפל שחור.

צרתי קציצות על נייר אפייה והיידה לתנור ל 20 דקות.

בתאבון!

רוצים לדעת עוד על צמחי בר ופטריות מאכל?

שתפו, שתפו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

עוד מאמרים