בלוג

ראיון עם אוהד רוט בפודקאסט קולינריה מקומית
אוהד רוט מספר על הפרק: "בפרק הנהדר הזה אירחתי את ידידי הגרגרן-לקט, ברק שגיא להרפתקה בטבע הישראלי. ברק שגיא הוא מורה מוסמך לליקוט, הקים ומנהל




סוף, סוף, סוף מצוי
אם אי פעם חלמתם לחיות באי בודד ולבקע דקל עבור ליבתו
העסיסית, אתם קרובים להגשמת החלום



משחקים עם אוכל במייבש מזון
איך הכל התחיל? אחד מהדברים היותר הנחמדים שקורים בטבע, כמו למשל במפגשי קורס ליקוט, זה השיתוף במטעמים. מישהי מביאה עוגה, מישהו מביא לימון או זיתים

להתסיס ים בצנצנת
בעוד הטעם המעניין של "דג האהל" מרצד על לשוני, נתקל מבטי בשיח גדול של קריתמון ימי,
– למה שלא נתסיס את שני החברים יחדיו?

אהל הגבישים או חסת הקרח
המרקם הבשרני ומנעד הטעמים שנע בין חמוץ למלוח מזכירים
מאד את רבגוניות הים – לא סתם בחרו בו שפים רבים ללוות מנות ים משובחות.

טיון דביק- צמח לעזרה ראשונה
הטיון נחשב ל"צמח 40 המחלות", מסורתית וכן ברפואת הצמחים המודרנית יש לו מגוון שימושים.
לפני הכל מדובר בצמח מחטא ומסלק זיהומים.
נשמח לעדכן אתכם מדי פעם על האירועים הקרובים ולשתף אתכם בתוכן עונתי.
מה בבלוג?
ליקוט זה בטבע שלי
מדריך צמחי בר ופטריות, סיפורי יער והרפתקאות קולינריות.