בלוג

אספרג החורש, אספרגוס בר, נצר אספרג, חוק האספרגוס. מעדן

אספרגוס בר נימוח

אספרגוס בר, או ליתר דיוק אספרג החורש, הוא מעדן שכבר כמעט כל אחד מכיר, ואם לא.. אז אני מקנא בביס שלך הראשון, כשהגבעול הטרי, הנימוח והכל כך עסיסי מתפצח בפה..

להמשך קריאה »
שנטרל, גביעונית נאכלת, גביעונית חיוורת, ליסיצ'קי, פטריית אלונים, חמאת שנטרל, פטריות אביב,

גביעונית חיוורת או שנטרל

בארץ היא מוכרת כגביעונית חיוורת או שנטרל, אבל דווקא שמה הרוסי – ליסיצ'קי – שועליות, לדעתי מתאים להן הרבה יותר, ולא רק בגלל צבען הכתמתם, אלא בשל יכולת ההסוואה המדהימה שלהן. רק חדי העין ישימו לב לזהרור האדמוני של "זנבה" המבצבץ מתוך ערימות העלים. וזאת ללא ספק הפטריה הכי סקסית ביער, הרבה יותר מהכמהין, שיש לה אמנם יחסי ציבור משובחים, אבל הטעם שלה לא מגיע לקרסוליה של השועלית

להמשך קריאה »

נשמח לעדכן אתכם מדי פעם על האירועים הקרובים ולשתף אתכם בתוכן עונתי.

מה בבלוג?

ליקוט זה בטבע שלי

מדריך צמחי בר ופטריות, סיפורי יער והרפתקאות קולינריות.