בלוג

אספרג החורש, אספרגוס בר, נצר אספרג, חוק האספרגוס. מעדן

אספרגוס בר נימוח

אספרגוס בר, או ליתר דיוק אספרג החורש, הוא מעדן שכבר כמעט כל אחד מכיר, ואם לא.. אז אני מקנא בביס שלך הראשון, כשהגבעול הטרי, הנימוח והכל כך עסיסי מתפצח בפה..

להמשך קריאה »
גרגיר נחלים, מלך המצליבים, כוח גברא, סלסה פראית, ג'רג'יר, ליקוט

חצילים שרופים עם סלסה של גרגיר הנחלים

אפשר לנשנש כמה עלים של גרגיר הנחלים בשטח, אבל עם קצת לימון ושמן זית הוא פשוט מעדן. הוא תוספת פריכה ומרעננת בכל כריך, משתלב לסלט עם כל ירק אחר, ומי שכמוני, ויש לו סיפור אהבה עם חצילים, בעיקר כשהם קטנים, עומד לעוף על המנה שתכף תהיה כאן

להמשך קריאה »

נשמח לעדכן אתכם מדי פעם על האירועים הקרובים ולשתף אתכם בתוכן עונתי.

מה בבלוג?

ליקוט זה בטבע שלי

מדריך צמחי בר ופטריות, סיפורי יער והרפתקאות קולינריות.