בלוג



חרוזי תמרים לליקר העצלנים
דקל וושינגטוניה כל כך נפוץ בארץ שמרבית האנשים כלל אינם יודעים שהוא מין פולש, שהגיע אלינו כצמח נוי לגינון ציבורי עוד בתחילת המאה שעברה

קציפת קטלב על קרם קשיו
פירות הקטלב כל כך טעימים עד שאתה עשוי לשאול את עצמך למה בכלל לטרוח בהכנה של קינוח?

מיש דרומי
גרעין שהציפה שלו בצבע חום צהבהב, לא מעוררת תאבון במיוחד והיא כל כך דקה שלוקח ללשון זמן להבין שהיא מתוקה.

ליקר פירות קריסה
למרות שיש כבר לא מעט אנשים המחכים בכל שנה להבשלת פירות הקריסה האקזוטיים, עדיין יש גם הרבה חוסר ביטחון לגבי רמת הבשלות הרצויה.

מכרפסים בביצות ובנחלים
הכרפס אינו מסתפק בטעם בודד, אלא מפנק את הטועם במנעד טעמים רחב, שאמנם יש בו מעט מהסלרי, אך גם גזר ואפילו ארומה של שומר.

חצילים שרופים עם סלסה של גרגיר הנחלים
אפשר לנשנש כמה עלים של גרגיר הנחלים בשטח, אבל עם קצת לימון ושמן זית הוא פשוט מעדן. הוא תוספת פריכה ומרעננת בכל כריך, משתלב לסלט עם כל ירק אחר, ומי שכמוני, ויש לו סיפור אהבה עם חצילים, בעיקר כשהם קטנים, עומד לעוף על המנה שתכף תהיה כאן

סומאק!
צריך רק לגעת באשכול הפירות השמנוני למגע והדביק מעסיס כדי להבין
את כל מה שצריך להבין



נשמח לעדכן אתכם מדי פעם על האירועים הקרובים ולשתף אתכם בתוכן עונתי.
מה בבלוג?
ליקוט זה בטבע שלי
מדריך צמחי בר ופטריות, סיפורי יער והרפתקאות קולינריות.