ריבת תאנים

..אז בשבת קפצנו לירדן לשכשך מעט במים הקרירים והמרעננים ועל הדרך פגשנו עץ תאנה ענק ומפנק במיוחד
ליקוט תאנים, תאני בר, מתכון לריבת תאנים ביתית

כמה תאנים אפשר כבר לאכול? זה כמובן תלוי את מי שואלים. מניסיון אם אלו תאני בר – קשה מאד להפסיק, אלא אם יש סיבה ממש טובה:

מתכון לריבת תאנים ביתית:

חצי קילו תאנים חתוכות לרבעים

250 גרם סוכר חום

רבע כוס מים

מיץ סחוט מחצי לימון

גרידת קליפת לימון מאותו חצי.

5 תרמילי הל סגורים.

מקל קינמון

הכנה:

ללוש את התאנים עם הסוכר ולהניח לחצי שעה.

לבשל את כל המרכיבים על אש קטנה כ 40 דקות עד שהתערובת מסמיכה.

הטעם מאד תאני, מתובל ובאופן מפתיע רק מתקתק. בתאבון!

 

רוצים לדעת עוד על צמחי בר ופטריות מאכל?

שתפו, שתפו

עוד מאמרים