קציפת קטלב על קרם קשיו

פירות הקטלב כל כך טעימים עד שאתה עשוי לשאול את עצמך למה בכלל לטרוח בהכנה של קינוח?
קטלב, קרם קטלב, קינוח פירות קטלב. אברשיים

אבל כמובן שהסקרנות תמיד מנצחת

ובשנה שעברה, עקב מיעוט כמות פירות קטלב להכנת ליקר,

החלטנו לנסות לעשות קינוח טבעוני

שיגרום לכל אחד לרייר את עצמו למוות  והאמת שהצלחנו בגדול.

מתכון להכנת קציפת קרם קטלב

מרכיבים:

כוס אגוזי קשיו טבעיים

כוס פירות קטלב רכים

1-2 כפות מייפל

גרידה של קליפת תפוז

אופן ההכנה:

השריית אגוזי הקשיו לשעה במים וטחינה למרקם קרמי.

טחינת פירות הקטלב במעבד מזון וסינון במסננת.

הוספת המייפל וערבוב.

גרירת קליפת תפוז במגררת עדינה.

להכין שכבות: קרם קשיו מעליו קרם קטלב ולפזר את גרידת התפוז. להגיש קר.

יללות אושר באחריות!

רוצים לדעת עוד על צמחי בר ופטריות מאכל?

שתפו, שתפו

עוד מאמרים