פרחי בר אכילים

תמיד אהבתי לשחק עם אוכל
פרחי בר אכילים, שום משולש, חרצית, כליל החורש, חרדל
אבל באביב, כשפרחי הבר האכילים (הלא מוגנים) מצטרפים לחגיגה של צבעים, ריחות וטעמים
וכל מנה הופכת ליצירת אמנות, זאת כבר שמחה מתרוננת הממלאת את הלב .
לא צריך הרבה פרחים, מעט ורודים מתקתקים, חופן פרחי חרדל חרפרפים,
כמה פרחי שום לבנים וחרצית.
והנה אתה כבר זולל בעיניים ועוד רגע תכניס ביס של שלמות לפה.
כמובן שצריך לשטוף ממש טוב לפני,
כי יש חרקים שאנחנו אפילו לא רואים
וגם לקטוף רק במקומות שיש עוד המון פרחים,
כדי שימשיכו לשמח אותנו גם בשנים הבאות.
בתאבון!

רוצים לדעת עוד על צמחי בר ופטריות מאכל?

שתפו, שתפו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

עוד מאמרים