אחרי תקופה ארוכה של הצלחות מופלאות (וכמה כשלונות מפוארים לא פחות)
בהכנת ליקרים ביתיים מפירות ופרחים מלוקטים,
הגעתי לפני שנתיים-שלוש לאיזו רוויה בהכנת ליקרים.
העובדה שהפסקתי לצרוך סוכר באותם ימים כנראה גם עזרה להחלטה.
סוף סוף זאת הרבה עבודה להכין כשאין שכר עסיסי ומתוק בצידה.
זה לא שאיבדתי את הסקרנות לשחק באוכל, בכלל לא אפילו. אבל סוכר יצא לגמרי מהמשוואה.
כך לפחות חשבתי עד היום, כשביקרתי במחסן התפנוקים של חברי, אוהד רוט,
ונתקלתי בצנצנת מסקרנת מאד של סוכר תמרים או, ליתר דיוק, אבקת תמרים מיובשים.
רציתי לטעום, אך התאפקתי. בכל זאת, סוכר, אתם יודעים…
מה שכן, התעוררה בי הסקרנות, אותה אחת מפעם,
והודיעה שעם כל הכבוד לנטיותי החדשות,
ליקר משמש ביתי יהיה חייב להיות פה, ואם אני לא טועם, צריך לגייס שפני ניסיון.
בינתים אוהד התנדב אבל אני משאיר את זה פתוח גם לשפנים נוספים.
מה אתם אומרים?