בלוג



פלאפל עשבי בר וגבינות
מה שטוב בסיבוב רגלי ארוך מסביב לשכונה שאתה תמיד מוצא פינות ירק חדשות ומשובחות.

אספרגוס בר נימוח
אספרגוס בר, או ליתר דיוק אספרג החורש, הוא מעדן שכבר כמעט כל אחד מכיר, ואם לא.. אז אני מקנא בביס שלך הראשון, כשהגבעול הטרי, הנימוח והכל כך עסיסי מתפצח בפה..


אוזניות הכלך בהופעה מוקדמת
והנה אתה כבר מדשדש בבוץ בינות לצמחי הכלך הצעירים ועלי הגדילנים המנומרים.



משחקים עם אוכל במייבש מזון
איך הכל התחיל? אחד מהדברים היותר הנחמדים שקורים בטבע, כמו למשל במפגשי קורס ליקוט, זה השיתוף במטעמים. מישהי מביאה עוגה, מישהו מביא לימון או זיתים

להתסיס ים בצנצנת
בעוד הטעם המעניין של "דג האהל" מרצד על לשוני, נתקל מבטי בשיח גדול של קריתמון ימי,
– למה שלא נתסיס את שני החברים יחדיו?

אהל הגבישים או חסת הקרח
המרקם הבשרני ומנעד הטעמים שנע בין חמוץ למלוח מזכירים
מאד את רבגוניות הים – לא סתם בחרו בו שפים רבים ללוות מנות ים משובחות.

טיון דביק- צמח לעזרה ראשונה
הטיון נחשב ל"צמח 40 המחלות", מסורתית וכן ברפואת הצמחים המודרנית יש לו מגוון שימושים.
לפני הכל מדובר בצמח מחטא ומסלק זיהומים.
נשמח לעדכן אתכם מדי פעם על האירועים הקרובים ולשתף אתכם בתוכן עונתי.
מה בבלוג?
ליקוט זה בטבע שלי
מדריך צמחי בר ופטריות, סיפורי יער והרפתקאות קולינריות.