טעמי בר – קורס ליקוט חצי שנתי

מתאים לכל מי שרוצה 'להכניס רגל' לתחום מרתק, קורס ליקוט לצמחי בר ופטריות - עולם שלם של טעמים וחוויות.
קורס ליקוט חצי שנתי

לפני שבע שנים, עדיין הייתי פרח לקטים צעיר ולח, וחוויית הליקוט פיתתה אותי להעמיק בה, אך לא הצלחתי למצוא מסגרת לימודית מתאימה עבורי כדי להיכנס לתחום שכה ריתק אותי. אמנם היו כבר מעט מדריכי ליקוט, אך הקורס השנתי המעניין שהציעו נראה היה כקפיצת מדרגה שעדיין לא הייתי בשל לה מבחינת ההתחייבות לתאריכים או אף המחיר. ובכל זאת, ה'חיידק' לא הפסיק להציק, ולבסוף התפשרתי ויצאתי מדי פעם לסיורים קצרים.

ביום גשום אחד – ואני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול – נשענתי על גזע עץ זית ובפעם החמישית למדתי על תכונותיה המופלאות של החוביזה. ברק הבריק. רעם! נשאתי את פניי לשמיים ונשבעתי שאם יום אחד אזכה להיות מדריך ליקוט, אציע מודל אחר שיהיה חלומו הרטוב (..מגשם) של כל מלקט/ת בתחילת דרכו.

זר מלוקט, סידור עשבי בר למאכל

הקורס מתאים לכל מי שרוצה  'להכניס רגל' לתחום מרתק, ועדיין לא רוצה לקפוץ למים העמוקים.

'טעמי בר'- קורס חצי שנתי לליקוט צמחי בר ופטריות – עולם שלם של טעמים וחוויות.

נתכנס באתרים קסומים עם חיבור עוצמתי לטבע, נטייל, נצחק ונשמע סיפורים.
נלמד על השפע הזמין והכל כך רחב של צמחי הבר.
נבשל על המדורה ארוחות גורמה ונלקק את האצבעות.

ומה בתוכנית: חמישה מפגשי עומק, אחת לחודש, בימי שישי:

אדמה ועץ –        מפגש התחדשות ונבטים           8 לנובמבר
סערה ירוקה –     השפע של החורף                    13 לדצמבר
תבשילי יער –      קדירה חמה לחורף קר             10 לינואר
על שפת הנחל –  מעדני המזרח הקרוב והרחוק    28 לפברואר
לרוץ בשדות –     מפגש פרחים אביבי                 27 למרץ

עד 18 משתתפים, לשמירת החוויה אינטימית ככל האפשר.

עלות הקורס: דמי הרשמה בסך 350 ₪ + 5 תשלומים של 200 ₪ כל אחד.

הרשמה כאן (לציין קורס חצי שנתי) או פשוט להתקשר אלי – ברק 050-7625020

שימו לב! הביקוש גבוה ומומלץ להקדים ולהירשם.

 

רוצים לדעת עוד על צמחי בר ופטריות מאכל?

שתפו, שתפו

עוד מאמרים