חמוצי פירות כובע הנזיר

כמה שזאת הכנה פשוטה כך זה מעדן

כדי לשחק גולות עם פירות כובע הנזיר צריך להיות רב-גולאי בכיר,

אבל להחמיץ את הגולגולים למעדן כבוש וטעים זה לגמרי משחק ילדים.

לאסוף פירות (תמיד יש המונים) כשהם עדיין ירוקים,

אפשר לטעום – אני לא מת עליהם ככה,

אבל אם השילוב של צנונית עם מסטיק עלמה עושה לכם משהו – הרווחתם.

לשטוף, לייבש ממש טוב. לשים בצנצנת מעוקרת.

להכין תמיסה סבתאית, כלומר כפית מלח בכוס מים (אין על הסבתות האלו),

למזוג. להוסיף תבלינים, מה שבא לכם.

הפעם הוספנו מעט שום ירוק, זרעי פלפל שחור ועלה של הל.

כובע הנזיר, התססה, תמיסה לקטית, חמוצים

ולהשאיר במקום מואר ליצירת הקסם. נהוג לעשרה ימים, אני מעדיף שמונה,

ויאמי-יאם. בתאבון.

רוצים לדעת עוד על צמחי בר ופטריות מאכל?

שתפו, שתפו

עוד מאמרים