בלוג



פלאפל עשבי בר וגבינות
מה שטוב בסיבוב רגלי ארוך מסביב לשכונה שאתה תמיד מוצא פינות ירק חדשות ומשובחות.

אספרגוס בר נימוח
אספרגוס בר, או ליתר דיוק אספרג החורש, הוא מעדן שכבר כמעט כל אחד מכיר, ואם לא.. אז אני מקנא בביס שלך הראשון, כשהגבעול הטרי, הנימוח והכל כך עסיסי מתפצח בפה..


אוזניות הכלך בהופעה מוקדמת
והנה אתה כבר מדשדש בבוץ בינות לצמחי הכלך הצעירים ועלי הגדילנים המנומרים.

איפה יש פקועות?
הסוג פקועה כולל פטריות מאכל משובחות ופטריות רעילות כך שחובה לשים לב לכל הפרטים ולהיזהר.

חרצית עטורה
עלים שטעמם כסלרי עדין. הם מתאימים מאד לתיבול סלטים טריים, תבשילים, מרקים ואורז.


חוטמית זיפנית
האביב הוא ללא ספק שעתה היפה יותר של
החוטמית הזיפנית. ואין כמו תבשיל
“במיה״ פרחוני להגשה באירועים מיוחדים.

עגבניות מיובשות
ובכל טעימה של פרוסה צהובה, ורודה או מנומרת, מוצקה ועסיסית, המבט שלך מזדגג…

נשמח לעדכן אתכם מדי פעם על האירועים הקרובים ולשתף אתכם בתוכן עונתי.
מה בבלוג?
ליקוט זה בטבע שלי
מדריך צמחי בר ופטריות, סיפורי יער והרפתקאות קולינריות.